Nimalo prijatno, Milivojević saznao kakva ga suspenzija čeka!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2020, 19:37

Nimalo prijatno, Milivojević saznao kakva ga suspenzija čeka!

Srpski fudbaler u nemilosti Disciplinske komisije.

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević pauziraće narednih mesec dana, koliko mu je izrečeno na ime suspenzije posle isključenja protiv Vulverhemptona.

Reprezentativac Srbije se tako tokom novembra neće vraćati na premijerligaške terene nakon što je u finišu duela u petak uveče oštro startovao nad rivalom.

Milivojević neće igrati na mečevim protiv Lidsa, Barnlija i Njukasla, uprkos žalbi koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je uložio klub iz predgrađa Londona.

Iskusni vezista se nalazi na spisku selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića za sudar sa Škotskom koji bi mogao da odevede “orlove” na prvo EP posle 20 godina.

Podsetimo, Milivojević je ove sezone uglavnom bio na klupi, a meč protiv Vulverhemptona je trebalo da posluži za novi početak.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NI ŽALBA NIJE USPELA: Luka Milivojević suspedovan na tri meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020

Kapiten Kristal Palasa dobio crveni karton protiv Vulverhemptona...Probao je Kristal Palas žalbom da nešto promeni, ali Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Engleske nije bila blagonaklona, pa će Luka Milivojević zbog crveno kartona na meču protiv Vulverhemptona odmarati malo duže...Kapiten...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Hodžson stao uz kapitena, nepravda prema Milivojeviću!

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2020, 15:23

U Kristal Palasu ljuti što su do kraja meseca ostali bez prvog kapitena...Menadžer Kristal Palasa Roj Hodžson smatra da je suspenzija od tri utakmice, koliko je dobio kapiten kluba Luka Milivojević, nepravedna...Reprezentativac Srbije je u petak uveče isključen u porazu protiv Vulverhemptona, a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.