Znate li šta bi bio Maurisio Sari da nije trener?

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li šta bi bio Maurisio Sari da nije trener?

Lučano Spaleti je danas dao ogovor na ovo pitanje...

Napoli i Inter će u subotu uveče (20:45) odmeriti snage na San Paolu, biće to derbi 9. kola Serije A jer će na megdan izaći prvoplasirani i drugoplasirani tim na tabeli.

'Neroauzuri' odmorniji i svežiji dočekuju ovu utakmicu, nisu imali obaveze na evrosceni preko nedeje, za razliku od Napolitanaca, koji su gtovali Mančester Sitiju na 'etihadu' u trećem kolu grupne faze >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona i doživeli poraz (2:1).

Ipak, trener Intera Lučano Spaleti prepušta ulogu favorita domaćinu, i zbog domaćeg terena, ali i zbog činjenice da su Napolitanci sakupili maksimalan broj bodova.

Spaleti je veoma pohvalno govorio o svom kolegi Maurisiju Sariju, a naročito jako je odjeknula ova njegova rečenica:



"Da je Sari nastavio da radi u banci, sada bi bio ministar finansija."

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.