Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemlja olimpijskog šampiona bez kluba u evro eliti

Naredne sezone u vaterpolo Ligi šampiona neće biti srpskih klubova. Prvak države Šabac i vicešampion Crvena zvezda su igrali u kvalifikacijama za elitno takmičenje, ali nisu uspeli da stignu do grupne faze.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Zvezda je na bazenu SC Gale Muškatirović izgubila sve tri utakmice u grupi. Posle poraza od Eksa – 13:8 i splitskog Jadrana – 14:9, crveno-beli su poraženi o od grčkog Vuljagmenija u nedelju sa 8:3. Golove za Beograđena postigli su Martinović, Gusarov i Radović.
Sa sva tri poraza u grupi doživeo je i šampion Srbije Šabac. U poslednjem kolu je najbolji tim naše zemlje poražen od Steaue sa 17:13.
Prošle sezone je Crvena zvezda igrala u grupnoj fazi Lige šampiona, ali je završila takmičenje bez boda.

The post Zemlja olimpijskog šampiona bez kluba u evro eliti appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.