Uživo: Ivanović i Matić na terenu, Kolarov i Ljajić na klupi, jubilej Bajerna

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ivanović i Matić na terenu, Kolarov i Ljajić na klupi, jubilej Bajerna

Posle dve nedelje pauze nastavlja se Liga šampiona utakmicama drugog kola, a svih sedam mečeva drugog kola u grupama E, F, G i H možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo.

Fudbaleri Bajerna otvorili su drugo kolo Lige šampiona pobedom nad moskovskim CSKA u gostima sa 0:1 i došli do jubilarnog, 100. trijumfa u elitnom takmičenju, a više o tome možete pročitati klikom - OVDE.

Srbiju će u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mečevima od 20.45 predstavljati tri igrača, dok su dvojica na klupi, a jedan je već završio meč.

Branislav Ivanović i Nemanja Matić su starteri u dresu Čelsija, kao i levi bek BATE Borisova Filip Mladenović, dok smo već pisali da su Kolarov i Ljajić na klupi Sitija, odnosno Rome.

Zoran Tošić je igrao za moskovski CSKA do 78. minuta, a njegova ekipa na pragu je minimalnog poraza od Bajerna, koji vodi sa 0:1 golom Milera iz penala.

Trener Mančester sitija Manuel Pelegrini odlučio je da Aleksandar Kolarov ostane na klupi i izveo sledeći sastav: Hart, Zabaleta, Kompani, Demikelis, Kliši, Jaja Ture, Fernandinjo, Navas, Aguero, Silva, Džeko.

Trener Rome Rudi Garsija je takođe izostavio Adema Ljajića iz startne postave koju čine: Skorupski, Maikon, Manolas, Mbiva, Kol, Pjanić, Keita, Naingolan, Žervinjo, Toti, Florenci.

Zajedno ćemo pratiti dešavanja na svim terenima, ali bi u centru pažnje trebalo da budu derbi u E grupi između Mančester sitija i Rome, odnosno duel Pari Sen Žermena i Barselone u okviru grupe F.

Žoze Murinjo se sa Čelsijem vratio u domovinu, bar na kratko, zbog gostovanja Sportingu u Lisabonu, dok u toj grupi G Maribor priželjkuje podvig u Nemačkoj protiv Šalkea.

Večeras su na programu utakmice u grupama E, F, G i H, i sve preostale počinju u standardnom terminu od 20.45. I sutra će, kao što je to slučaj bio danas, biti jedan meč u ruskom terminu od 18 časova kada se sastaju Zenit i Monako, a onda će opet sedam duela početi u 20.45.

U toku je okršaj moskovskog CSKA i Bajerna, koji 20 minuta pre kraja vodi golom Tomasa Milera iz penala.

Liga šampiona, 2. kolo:

Utorak:

Grupa E:

CSKA Moskva - Bajern 0:1 (0:1) - u toku

(Miler 22)

20.45 Mančester siti - Roma

Grupa F:

20.45 APOEL - Ajaks

20.45 PSŽ - Barselona

Grupa G:

20.45 Sporting Lisabon - Čelsi

20.45 Šalke - Maribor

Grupa H:

20.45 Šahtjor - Porto

20.45 BATE Borisov - Atletik Bilbao

Sreda:

Grupa A:

20.45 Malme - Olimpijakos

20.45 Atletiko Madrid - Juventus

Grupa B:

20.45 Bazel - Liverpul

20.45 Ludogorec - Real Madrid

Grupa C:

18.00 Zenit - Monako

20.45 Bajer Leverkuzen - Benfika

Grupa D:

20.45 Arsenal - Galatasaraj

20.45 Anderleht - Borusija Dortmund

Dobro veče i dobro nam došli na još jedan Blicsport.rs blog uživo, u kom ćemo ovoga puta pratiti mečeve Lige šampiona.

Na programu su utakmice drugog kola u grupama E, F, G i H, ostalo ih je još sedam, jer je Bajern u ruskom terminu pobedio CSKA u gostima sa 0:1 golom Tomasa Milera.

Zajedno sa nama pratite ostale duele, a budite uz Blicsport.rs do kraja dana, jer vas posle prenosa uživo očekuju izveštaj sa svih mečeva, kao i izjave aktera.

Krećemo!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.