Izvor: HotSport.rs, 04.Feb.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRL: Ubedljiv poraz Partizanove dece protiv Juga

U prvom kolu Triglav lige grupe u borbi za šampiona Partizan je na Banjici poražen od Juga 5:12 (1:5, 0:1, 2:1, 2:5).

Mlada je četa Vladimira Vujasinovića za vaterpolo „ale“ koje nose kapicu Juga. Crno-beli su uspeli rivalu da pariraju samo na početku utakmice i u trećoj četvrtini. Jug je poveo sa 1:0, Partizan je izjednačio na 1:1, a potom je usledila serija 5:0 za Hrvate i prednost 6:1. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << U trećem periodu Partizan je slavio sa 2:1, ali ni to nije pomoglo crno-belima da bar ublaže poraz.
Najefikasniji u Jugu bio je Bošković sa tri gola, dok su po dva postigli Janović i Fatović. U timu Partizana istakao se samo Subotić sa dva gola.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VUJASINOVIĆ: Skrnavimo kult našeg bazena! Ovo je nedopustivo!

Izvor: HotSport.rs, 04.Feb.2015

Partizan je lošim izdanjem protiv Juga i ubedljivim porazom od 12:5 počeo drugi deo Triglav regionalne lige, a već u nedelju, u 16. kolu, od 18.00 časova gostuje Crvenoj zvezdi.. . Trener crno-belih Vladimir Vujasinović nezadovoljan je pristupom svojih momaka ovoj utakmici.. – Skrnavimo klut...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.