Suarez o Toresu: Zaslužio je isključenje!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez o Toresu: ''Zaslužio je isključenje!''

Fudbaler Barselone Luis Suarez rekao je da njegova ekipa u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Atletika može da igra mirno, pošto ima prednost iz prvog duela i dodao da je napadač madridske ekipe Fernando Tores zaslužio isključenje.

Fudbaleri Barselone pobedili su sinoć posle preokreta Atletiko Madrid sa 2:1, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Atletiko je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poveo golom Fernanda Toresa u 25. minutu, a 10 minuta kasnije napadač je isključen pošto je dobio drugi žuti karton. Aktuelni šampion Evrope je preokrenuo golovima Suaresa u 63. i 74. minutu.

"Crveni karton je bio ključan. Svi znaju koliko je Tores kvalitetan.

Napravio je dva teška prekršaja! To je šteta, pošto bi bilo lepše da smo igrali protiv 11 igrača.

Uspeli smo da postignemo drugi gol i sada će nam biti lakše u revanštu pošto će oni morati da postignu gol"
, rekao je Suares za AS.

Revanš utakmica igraće se sledeće srede u Madridu.

"I u revanšu će očekujem sličnu utakmicu, ali moramo da budemo mirni, pošto oni moraju da pobede ako žele da prođu dalje. Ako tamo postignemo gol, oni će morati da postignu dva", rekao je Suarez.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.