Srbin rekorder Lige šampiona!

Izvor: B92, 18.Okt.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin rekorder Lige šampiona!

Mladi srpski golman Mile Svilar ušao je u istoriju Lige šampiona kao najmlađi golman koji je nastupio u takmičenju.

Svilar debituje u LŠ na golu Benfike protiv velikana Mančester Junajteda na La Lušu, u trećem kolu Grupe A.

Momak rođen u Antverpenu je mladi reprezentativac Belgije, koga FSS pokušava da "otme", a na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dan kada igra protiv "Crvenih đavola" ima samo 18 godina, mesec i 22 dana.

Sin nekadašnjeg golmana Vojvodine i Antverpena Ratka, nedavno je debitovao za lisabonske "orlove" u Kupu, gde je sačuvao mrežu protiv Olanenšea.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmlađi golman Lige šampiona, a "naše gore list"

Izvor: Mondo, 18.Okt.2017

Sin srpskog golmana Ratka Svilara ove večeri debituje u Ligi šampiona kao najmlađi čuvar mreže svih vremena...Kakav trenutak za debi!..Talentovani golman Mile Svilar (18), inače sin nekadašnjeg srpskog čuvara mreže Ratka Svilara, ove večeri debituje u Ligi šampiona i to protiv slavnog Mančester...

Nastavak na Mondo...

Svilar tragičar kao "Kengur" (FOTO/VIDEO)

Izvor: B92, 18.Okt.2017

Mladi srpski golman Mile Svilar napravio je kiks na debiju za Benfiku protiv Mančester Junajeteda...Svilar je umesto da boksuje loptu, odlučio da je prihvati, ali je loše procenio i sa loptom ušao u gol...Ne može se ništa zameriti "vunderkidu" koji je postao rekorder Lige šampiona, kao najmlađi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.