Svilar tragičar kao Kengur (FOTO/VIDEO)

Izvor: B92, 18.Okt.2017, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svilar tragičar kao "Kengur" (FOTO/VIDEO)

Mladi srpski golman Mile Svilar napravio je kiks na debiju za Benfiku protiv Mančester Junajeteda.

Svilar je umesto da boksuje loptu, odlučio da je prihvati, ali je loše procenio i sa loptom ušao u gol.

Ne može se ništa zameriti "vunderkidu" koji je postao rekorder Lige šampiona, kao najmlađi golman u elitnom takmičenju, oborivši rekord Ikera Kasiljasa.

Ostaje žal što mu se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovakva greška desila na debiju. Svilar je do tog trenutka odlično branio, ali šta sad, greške se dešavaju i mnogo iskusnijima.

Momak rođen u Antverpenu je mladi reprezentativac Belgije, koga FSS pokušava da "otme". Podsećamo, Svilar je tek napunio 18 godina.

Sin nekadašnjeg golmana Vojvodine i Antverpena Ratka, nedavno je debitovao za lisabonske "orlove" u Kupu, gde je sačuvao mrežu protiv Oljanensea.

Svilar je karijeru počeo u Anderlehtu, a u Benfiku je stigao proteklog leta i potpisao petogodišnji ugovor.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jao, Mile! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2017

Srbin postao najmlađi golman u istoriji Lige šampiona i primio tragičan gol protiv Mančester Junajteda..Srpski golman Mile Svilar je večeras ispisao istoriju evropskog fudbala, srušivši 19 godina star rekord Ikera Kasiljasa kao najmlađeg golmana u istoriji Lige šampiona, ali nije imao sreće...

Nastavak na MozzartSport.com...

Fotka dana - Zagrljaj koji mnogo znači, Matić i Svilar! (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2017, 11:34

Nemanja Matić je jedan od prvih koji je stigao da pruži koju reč mladom Svilaru...Mile Svilar je rekorder, ali i tragičar...Mladi golman je juče postao najmlađi golman u istoriji Lige šampiona, branio je protiv Mančester junajteda, ali je krivac za jedini gol na meču...Rašford je šutirao,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.