Najmlađi golman Lige šampiona, a naše gore list

Izvor: Mondo, 18.Okt.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmlađi golman Lige šampiona, a "naše gore list"

Sin srpskog golmana Ratka Svilara ove večeri debituje u Ligi šampiona kao najmlađi čuvar mreže svih vremena.

Kakav trenutak za debi!

Talentovani golman Mile Svilar (18), inače sin nekadašnjeg srpskog čuvara mreže Ratka Svilara, ove večeri debituje u Ligi šampiona i to protiv slavnog Mančester junajteda, a istovremeno i ruši rekord legendarnog Ikera Kasiljasa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Svilar postaje najmlađi golman u Ligi šampiona, pošto u ovom trenutku ima samo 18 godina, mesec dana i 21 dan...

On se ovog leta preselio iz Anderlehta u Benfiku u potrazi za minutažom, a nakon povrede Žulija Sezara ukazala mu se prilika da igra i protiv "crvenih đavola", nakon što je prethodno bio dobar i u Kupu Portugala kada je sačuvao mrežu.

Pratite uživo Ligu šampiona na MONDO.RS!

Svilar je do sada nastupao za mlađe kategorije Belgije, u kojoj je rođen, ali se prethodnih dana pojavila informacija da će FSS reagovati i pokušati da ga "privoli" da igra za "orlove".

Osim njega, na terenu "Da Luža", biće i Ljubomir Fejsa (Benfika) i Nemanja Matić (Čelsi), dok sa klupe kod domaćina šansu vreba Andrija Živković koji je prethodne nedelje briljirao igrajući za mladu reprezentaciju Srbije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.