Pada rekord  otac očekuje Mileta protiv Junajteda

Izvor: B92, 18.Okt.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pada rekord " otac očekuje Mileta protiv Junajteda

Otac talentovanog srpskog golmana Mila Svilara, Ratko, očekuje da njegov sin bude u prvoj postavi Benfike protiv Mančester Junajteda.

Ukoliko Mile bude među stativama na La Lušu u sredu uveče (20:45), ući će u istoriju Lige šampiona kao najmlađi golman koji je igrao u ovom takmičenju.

"Biće čast ako Svilar bude branio boje Benfike protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančester Junajteda. Mislim da će igrati", rekao je Ratko, bivši golman Vojvodine i Antverpena.

Mile je pre nekoliko dana debitovao za Benfiku u Kupu kada je zamenio povređenog Žulija Sezara. On ima samo 18 godina, mesec i 22 dana, a aktuelni rekorder LŠ kao najmlađi golman je Iker Kasiljas sa 18 godine, tri meseca i 26 dana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbin rekorder Lige šampiona!

Izvor: B92, 18.Okt.2017

Mladi srpski golman Mile Svilar ušao je u istoriju Lige šampiona kao najmlađi golman koji je nastupio u takmičenju...Svilar debituje u LŠ na golu Benfike protiv velikana Mančester Junajteda na La Lušu, u trećem kolu Grupe A...Momak rođen u Antverpenu je mladi reprezentativac Belgije, koga FSS...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.