Mbape razbija!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape razbija!

Kilijan Mbape nastavlja da trese mreže, i on je danas postavio rekord.

Danas je dan rekorda u Ligi šampiona.

Mile Svilar je postao najmlađi golman ikada u Ligi šampiona, srpski golman je danas na golu Benfike protiv Mančester junajteda.

Drugo, Jup Hejnkes je postao najstariji trener u istoriji Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima 72 godine i 162 dana.

Treće, Kilijan Mbape je postao najefikasniji tinejdžer u istoriji LŠ. On je danas po osmi put bio strelac u ovom takmičenju, nikada nikome to nije pošlo za rukom, a da ima manje od 20 godina.

Svaka čast!

Mbape je postigao danas vodeći gol protiv Anderlehta već u trećem minutu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I Hejnkes je rekorder!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2017, 00:02

Pored našeg Svilara, i Jup Hejnkes je danas postao rekorder...Mile Svilar je oborio rekord, on je danas postao najmlađi golman u istoriji Lige šampiona, nadmašio je čuvenog Ikera Kasiljasa...Pored njega, večeras je još jedan fudbalski akter zabeležio rekord, a to je Jup Hejnkes...Trener Bajerna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.