Silva: Protiv Mesija i Ronalda će nam pre pomoći Bog nego dobra igra

Izvor: Blic, 22.Nov.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silva: Protiv Mesija i Ronalda će nam pre pomoći Bog nego dobra igra

Defanzivac Milana Tijago izjavio je da će u utakmicama sa Barselonom i Real Madridom više pomoći molitva protiv njihovih asova Lionela Mesija i Kristijana Ronalda nego perfektna igra.

Brazilac misli da mu treninzi i iskustvo neće mnogo pomoći u duelu sa

Argentincem koji će voditi u meču Lige šampiona kada njegov tim dočekuje katalonskog velikana.

"Kako zaustaviti Mesija? Prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se prekrstiti pa pomoliti. Preteško je zaustaviti nekoga ko ima toliku brzinu u nogama. Svaki igrač ima neke kvalitete ali Mesi i Ronaldo imaju sve. Kao što sam rekao moraš biti odlučan na koju stranu da kreneš i pomoliti se Bogu da i njih dvojica krenu u istom smeru", rekao je štoper "rosonera".

Silva je već duži period na meti Barse ali mu se ostanak na San Siru ipak više dopao kao opcija.

"Klub kao Barselona je uvek privlačan za gledanje, ali Milan ne zaostaje mnogo i to ćemo dokazati svakako u narednom meču", rekao je Brazilac.

Meč između ove dve ekipe, koji su glavni pretendenti za prolazak u narednu fazu Lige šampiona iz grupe H, odigraće se u sredu na San Siru sa početkom u 20:45.

Povezane vesti: Figo: Mesi i Ronaldo ne mogu da se porede Mesi i Ronaldo 104 gola u 2010. godini

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.