Midlzbro doveo osvajača Lige šampiona

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Midlzbro doveo osvajača Lige šampiona

Nigerijski fudbaler Džon Obi Mikel potpisao je kratkoročni ugovor sa Midlzbroom, saopštio je taj engleski drugoligaški klub.

Obi Mikel je kao slobodan igrač došao u Midlzbro, pošto mu je u novembru istekao ugovor sa kineskim klubom Tjencin Teda.

On se proslavio u Čelsiju, sa kojim je za 11 godina osvojio dve šampionske titule u Premijer ligi, tri FA kupa i Ligu šampiona 2012. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Obi Mikel je za reprezentaciju Nigerije odigrao 85 utakmica i postigao šest golova, igrao je na dva Svetska prvenstva, a 2013. godine osvojio je Kup afričkih nacija.



"Drago mi je što smo ga doveli. On ima mnogo iskustva i kvaliteta. Ima pobednički mentalitet i želi da bude deo naše ekipe i sa nama ispuni ciljeve"
, rekao je trener Midlzbroa Toni Pjulis za klupski sajt.

Obi Mikel (31) je drugo pojačanje Midlsbroa u zimskom prelaznom roku, posle dolaska Radživa van La Pare na pozajmicu iz Hadersfilda.

On će u Midlzbrou nositi dres sa brojem dva.

Midlzbro je trenutno peti na tabeli Čempionšipa i pokušava da se vrati u Premijer ligu prvi put od sezone 2016-2017.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.