Rajkoviću baš loše krenulo u Izraelu: Primio dva gola iz tri šuta, šokantan poraz za Jokanov tim (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajkoviću baš loše krenulo u Izraelu: Primio dva gola iz tri šuta, šokantan poraz za Jokanov tim (VIDEO)

Srpski golman nemoćan u nbeuspehu protiv Hapoel Ranane

Nije dobro krenulo Predragu Rajkoviću u Makabiju iz Telv Aviva. Srpski golman ni u trećem meču zaredom u timu izraelskog šampiona nije osetio ukus pobede. Posle remija protiv Kirjat Šmone i očekivanog poraza u Ligi šampiona od Čelsija, Rajković danas nije usepo da spase Makabi šokantnog poraza u Tel Avivu od Hapoela Ranane - 1:2.

Jokanovićev tim je doživeo prvi poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u šampionatu ove sezone i već kasni pet bodova za liderom Hapoel Petah Tikvom koji ima sve pobede.

Jokanović je pored Rajkovića u prvu postavu uvrstio i Nikolu Mitroviću, ali ga je zamenio već na poluvremenu. Mora se istaći i da je Makabi nezasluženo poražen i da je Rajković bio nemoćan u situacijama kod primljenih golova. Gosti su se branili i igrali na kontre ceo meč, samo tri puta su šutirali u gol Makabija, ali su dva puta pogodili. Poveli su u 32. minutu kada je Kangva preciznim udarcem sa nekih 18 metara pogodio sam ugao Rajkovićevog gola.

Osim primljenog gola, Rajković gotovo da nije imao posla skoro ceo meč. Imao je samo jednu opasnu situaciju kada je nogom zaustavio pokušaj Badaša za 0:2. Makabi je u nastavku vršio ogroman pritisak. Propustio je sijaset dobrih prilika, ali je ipak u 88. minutu došao do zasluženog izjednačenja posle prave majstorije Itzakija koji je lobovao protivničkog čuvara mreže. I kada je Makabi u poslednjim minutima krenuo svim silama ka totalnom preokretu, usledio je hladan tuš.

Odbrana Makabija je zaboravila kapitena gostiju Šukera koji se lepim lažnjakom rešio čuvara i hirurški preciznim udarecm u bliži ugao savladao Rajkovića. Loš niz za Makabi i Rajkovića koji se nije nadao ovakvom početku kada je došao kao najskuplje pojačanje u istoriji izraelskog fudbala...



(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Teški dani za Jokana i Rajka! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2015

Posle debakla u Londonu, Jokanovićev Makabi večeras doživeo novi udarac u šampionatu Izraela, i to na svom terenu...Kao što već znate, debi u Ligi šampiona našeg trenera Slaviše Jokanovića i golmana Predraga Rajkovića sa ekipom Makabija iz Tel Aviva nije protekao dobro, njihov tim je poražen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.