Ovo je prva ponuda koju je poslao Solskjer kada je dobio stalan posao

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je prva ponuda koju je poslao Solskjer kada je dobio stalan posao

Uvod u pregovore...

Ole Gunar Solskjer je dobio posao, odmah je upozorio igrače da mora da se radi napornije, da nema opuštanja, da oni koji to ne shvataju brzo odu iz Junajteda, gledao je to kao igrač.

Danas "Đavoli" dočekuju Votford, kreće trka za Ligu šampiona, Arsenal ima dva boda više. Oporavili su se Lingard i Marsijal, Matić i dalje nije, a napad će predvoditi Rašfrod, iako je Lukaku tresao mreže u poslednje vreme.

Inače, prema tvrđenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << engleskih medija prvi korak koji je nakon dobijanja posla načinio Solskjer je ponuda za Deklana Rajsa. On želi vezistu Vest Hema koji bi trebalo da bude zamena za Andera Ereru.

Baskijac pregovara sa Pari Sen Žermenom, postaće slobodan igrač i čini se da ga Junajted neće zadržavati.

Rajs igra sjajno ove sezone, ima samo 20 godina, Sautgejt ga je pozvao u reprezentaciju, a prva ponuda "Đavola" je 40 miliona evra.

Ovo je samo uvod u pregovore, predlog je odmah odbijen, naime, Vest Hem smatra da njihov mladi igrač vredi više.

Koliko?

Videćemo tokom leta...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.