Nikolić odlučio kako na Bajern, ovo su sastavi!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020, 19:15

Nikolić odlučio kako na Bajern, ovo su sastavi!

Dve utakmice od 18:55.

Od 18:55 na programu su dve utakmice danas u Ligi šampiona, u okviru grupe B Šahtjor dočekuje Inter, a u okviru Grupe A ekipa našeg Marka Nikolića dočekuje aktuelnog šampiona, Bajern.

Evo i sastava za te duele.

Lokomotiva - Bajern

Lokomotiva: Giljarme - Živogliadov, Ćorluka, Karkeira Paim, Ribus - Ignjaijev, Magkejev, Mirančuk - Krihovijak, Smolov - Ze Luis.

Bajern: Nojer - Pavar, Zule, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Alaba, Ernandez - Kimih, Gorecka - Miler, Toliso, Koman - Levandovski.

Šahtjor - Inter

Šahtjor: Trubin - Dodo, Koholava, Bondar, Kornienko - Marloš, Majkon - Tete, Antonio, Solomon - Dentinjo.

Inter: Handanović - Dambrozio, De Fraj, Bastoni - Hakimi, Barela Brozović, Vidal, Jang - Lukaku, Martinez.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LŠ (GRUPE A i B) - Nikolićeva šok-terapija samo "ujela" šampiona Evrope! Tresla se prečka, ali Inter bez tri boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020

Veoma zanimljivi dueli od 18:55 danas u Ligi šampiona...U okviru Grupe A ekipa Lokomotive iz Moskve je dočekala Bajern iz Minhena i u jednoj zanimljivoj utakmici ekipa Marka Nikolića je poražena od šampiona Evrope sa 1:2...Moglo je da bude i drugačije, ali su gosti zahvaljujući majstorstvu Kimiha...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.