LŠ (GRUPE A i B) - Nikolićeva šok-terapija samo ujela šampiona Evrope! Tresla se prečka, ali Inter bez tri boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020, 21:50

LŠ (GRUPE A i B) - Nikolićeva šok-terapija samo "ujela" šampiona Evrope! Tresla se prečka, ali Inter bez tri boda! (video)

Veoma zanimljivi dueli od 18:55 danas u Ligi šampiona.

U okviru Grupe A ekipa Lokomotive iz Moskve je dočekala Bajern iz Minhena i u jednoj zanimljivoj utakmici ekipa Marka Nikolića je poražena od šampiona Evrope sa 1:2.

Moglo je da bude i drugačije, ali su gosti zahvaljujući majstorstvu Kimiha stigli do sva tri boda. Bajern je pokazao nadmoć u prvom delu susreta, postigao i gol preko Gorecke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 13. minutu nakon asistencije Pavara sa desne strane.

Prethodno je i Levandovski imao veliku šansu, a onda i Koman nakon gola. Lokomotiva je bila srećna rezultatom 0:1.

U nastavku kao da je Marko Nikolić izveo drugi timna teren, poslao je Slobodana Rajkovića u igru, imao je naš nekadašnji reprezentativac i jednu sjajnu intervenciju kada je zaustavio Jozuu Kimiha odličnom blokadom.

I onda u 70. minutu Anton Mirančuk uspeva da postigne gol, primio je pas sa desne strane, izašao 1 na 1 sa Nojerom i savladao ga za izjednačenje.

Nakon toga Lokomotiva je propustila kolosalnu šansu, Ze Luiš je morao da proigra svog saigrača na drugoj strani, ali je bio previše sebičan i kazna je stigla veoma brzo na drugoj strani.

Jozua Kimih je sjajno primio loptu, opalio po golu za konačnih 1:2.

Bajern je zasluženo pobedio, iako je Lokomotiva imala svoje šanse  i vrlo lako je mogla čak i da pobedi.

U duelu Šahtjora i Intera u grupi B pobednika nije bilo, bilo je 0:0, pa Šahtjor može da bude oduševljen činjenicom da ima 4 boda nakon utakmica protiv dva velika favorita.

Inter daleko bolji u prvom poluvremenu i pravo je čudo kako nisu postigli niti jedan gol. Lukaku je imao prvi šansu, potom je Barela pogodio prečku, a isti igrač je  imao šansu i u sledećem napadu.

Lukaku je glavom šutirao posle kornera pored gola, a onda je iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Malo je pao tempo Intera u drugom poluvremenu, Lautaro je imao jednu šansu, padao je Lukaku u kaznenom prostoru, ali je sve bilo uzalud, ostalo je 0:0.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajernovo slavlje u Moskvi, Inter bled protiv Šahtjora u Kijevu

Izvor: RTS, 27.Okt.2020

Fudbaleri Bajerna savladali su u Mosvki ekipu Lokomotive sa 2:1, dok su Šahtjor i Inter odigrali 0:0 u prvim mečevima drugog kola grupne faze Lige šampiona. . Ekipa Lokomotive, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Marko Nikolić, pružala je odličan otpor šampionu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.