NESTVARNO Luda šuma je to, štoper odbranio dva penala i odveo Ludogorec u LŠ!

Izvor: Press, 28.Avg.2014, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTVARNO Luda šuma je to, štoper odbranio dva penala i odveo Ludogorec u LŠ!

Ludogorec je u Ligi šampiona, a Kozmin moci je novi heroj fanova šampiona Bugarske! saznajte zašto!
Ludogorec je izborio produžetke golom u 90. minutu koji je psotigao Vanderson, na isti način je i Steaua trijumfovala u prvom meču u Bukureštu.
U produžecima nismo mnogo videli, a onda u 118. minutu golman ludogoreca dobija crveni karton, a pošto su sve izmene izvršene na gol je stao štoper Moci, inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rumunski defanzivac i nekadašnji član Dinama iz Bukurešta.

Moci je izveo prvi penal i pogodio, a zatim je Vanderson u drugoj seriji promašio Vanderson, da bi Moci opet izvadio stvar i odbranio penal. Ni posle pet serija nije bilo pobednika, a u sedmoj seriji je Moci odbranio još jedan penal i odveo Ludogorec u Ligu šampiona!
Mi ovo nikada nismo videli, da jedan igrač brani jedanaesterce u penal seriji i pritom odbrani dva... Nestvarno, svaka čast!

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kozmin Moci " heroj 'Lude šume'

Izvor: B92, 28.Avg.2014

Kozmin Moci novi je junak Ludogoreca, pošto je svojim odbranama odveo tim iz Razgrada u Ligu šampiona...Štoper Ludogoreca je do pre nekoliko minuta bio potpuno nepoznat fudbalskom svetu, ali ga sada svi znaju po odbranama u penal seriji, kojima je njegov tim izborio istorijsko učešće u LŠ...Moci...

Nastavak na B92...

Vlasnik Ludogoreca: Daću ime tribini po Mociju, da je više ovakvih fudbalera

Izvor: Blic, 28.Avg.2014

Defanzivac Ludogoreca Kozmin Moci ušao je u istoriju fudbala tako što je neverovatan način uveo tim u Ligu šampiona, zbog čega je vlasnik kluba Kiril Domušijev spreman da jednu tribinu stadiona nazove po njemu...Pred sam kraj drugog produžetka u revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.