Moji saigrači nemaju pojma šta ih čeka u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moji saigrači nemaju pojma šta ih čeka u Beogradu"

Fudbaler Spartaksa Aleksandar Kosorić rekao je posle meča prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona portiv Crvene zvezde u kome nije bilo golova da je početak sezone i neuigranost timova bila presudna za takav rezultat.

Crveno-beli su bili mnogo bolji rival u prvom poluvremenu, ali je intenzitet meča u Rigi u drugom delu igre bio na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << znatno nižem nivou. Mrežu aktuelnog prvaka Srbije sačuvao je Milan Borjan u završnici meča, kada je u situaciji "1 na 1" odlično reagovao.

"Ne treba sada kritivokati Zvezdu zbog rezultata. Ipak su tek počeli novu sezonu. Igrači treba da se uigraju. Ni prošle sezone nisu sjajno počeli kvalifikacije, pa su kasnije prezimeli u Evropi. Ipak, verujem da će u Beogradu da nam bude teško. Moji saigrači nemaju predstavu šta nas čeka u revanšu", rekao je bosansko-hercegovački fudbaler.

Revanš meč na programu je u utorak, od 20 časova i 30 minuta, na stadionu "Rajko Mitić", a direktan prenos moći ćete da pratite na Sport klubu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.