Letonci: Došao nam je prvak Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letonci: Došao nam je prvak Evrope

Letonski mediji u najavi prve utakmice prvog kola u kvalifikacijama za Ligu Evrope Spartaks - Crvena zvezda podsećaju da je u Rigu došao nekadašnji pobednik Kupa evropskih šampiona.

List "Dione" u prvi plan ističe kvalitetan sastav ekipe Vladana Milojevića i da najveća opasnost preti od srpskog reprezentativca Nemanje Radonjića.

- Radonjić je igrao na Mundijalu, a tamo je bio još jedan igrač Zvezde Milan Rodić - ističe se u tekstu u kome se pamti debakl >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << letonskog Ventspilsa protiv Crvene zvezde (2:1, 7:0) pre sedam godina kada je trener bio Robert Prosinečki.

List "Neatkariga" navodi da su dres Zvezde nosili asovi poput Dragana Džajića, Dejana Savićevića, Prosinečkog, Darka Pančeva i drugih, kao i da se najtrofejniji srpski klub popeo na krov Evrope 1991.

Ostali dnevni listovi nisu previše pažnje posvetili utakmici. Akcenat je najviše na tenisu i Vimbldonu, pošto se najbolja letonska teniserka Jelena Ostapenko, prošlogodišnja šampionka Rolan Garosa, plasirala u polufinale i čeka je duel sa Nemicom Angelikom Kerber.

Fudbal je u ovoj baltičkoj zemlji četvrti sport po popularnosti, iza košarke, tenisa i hokeja.

Utakmica između Spartaksa i Crvene zvezde igra se danas u 18 časova na stadionu Skonta, višestrukog državnog šampiona koji je sada drugoligaš.

Poslednji trening pre sutrašnje utakmice #fkcz #spaczv #ucl pic.twitter.com/CoiMFhXJMh— FK Crvena zvezda (crvenazvezdafk) July 10, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.