Грешке због којих пуњене паприке никада нису довољно укусне

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2024, 17:00

Грешке због којих пуњене паприке никада нису довољно укусне

Свака кућа има свој рецепт за пуњене паприке. Неки кувари у мешавину меса додају сирови пиринач, други прво испрже на масти, али се сви слажу да фил мора бити сочан. Фото: Pixabay/kalhh Тајна укусности може бити у одабиру праве врсте меса, а да би се што боље повезали са осталим састојцима можете додати и јаје. Пуњене паприке могу да се динстају уз прскање или у мешавини чорбе од поврћа и концентрата парадајза, а „класичари”...

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.