Šapić koncert Ramštajna reklamira kao deo „Beogradskih dana porodice“

Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2024, 17:06

Šapić koncert Ramštajna reklamira kao deo „Beogradskih dana porodice“

Planetarno popularni nemački rok-metal bend Ramštajn (Rammstein) će u petak (24. maj) i subotu (25. maj) održati dva velika koncerta na beogradskom Ušću, a Aleksandar Šapić nastup ovog nemačkog benda „reklamira“ kao deo manifestacije „Beogradski dani porodice“.
Ramštajn (Rammstein) će u petak i subotu održati dva velika koncerta na beogradskom Ušću, a Aleksandar Šapić nastup ovog nemačkog benda „reklamira“ kao deo manifestacije „Beogradski dani porodice“.
Beograd će predstojećeg vikenda biti domaćin, bez sumnje, najvećeg muzičkog spektakla u ovoj godini – dva vezana koncerta nemačkog benda Ramštajn.
Bend poznat po energičnim i raskošnim nastupima, 24. i 25. maja bukvalno će zapaliti...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žurka zagrevanja pred koncert Ramštajna (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2024

Večeras je na Trgu republike u Beogradu organizovana žurka zagrevanja pred dvostruki koncert planetarno poznatog nemačkog benda Ramštajn (Rammstein) koji će nastupiti 24. i 25. maja u parku Ušće u okviru velike evropske "Stadion" turneje koja se poklapa sa tridesetogodišnjicom benda. Nakon rasprodaje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Koncerti nemačkog benda Rammstein: Otvaranje Party Zone zbog loših vremenskih uslova umesto u 12 čaova pomereno na 13 sati - Najvažnije informacije na jednom mestu za sve posetioce

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2024, 13:07

Nemački bend Rammstein održaće dva koncerta na Ušću, 24. i 25. maja, a tokom dva dana očekuje se poseta više od 120 hiljada ljudi iz čitave Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.