LŠ: Sjajni Vujin, Kil nosi plus sedam u Segedin

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Sjajni Vujin, Kil nosi plus sedam u Segedin

Rukometaši nemačkog Kila pobedili su Seged rezultatom 29:22 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Dva tima su vodila veliku borbu u Nemačkoj, u prvom poluvremenu je viđen egal, da bi se Kil u nastavku odvojio i na kraju upisao siguran trijumf.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Marko Vujin sa osam golova, dok je Miha Zarabec dodao pet. Na drugoj strani istakao se Bence Banhidi sa pet pogodaka.

Revanš meč se igra 1. aprila u Segedinu, a pobednik dvomeča igraće sa Vardarom, koji je uz Pari Sen Žermen direktno u četvrtfinalu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zebre blizu Vardara: Vujin i Kil nose plus sedam u Segedin

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2018

Rukometaši Kila stekli su finu zalihu pred revanš, pošto su u prvom duelu osmine finala savladali u svojoj Šparkasen areni PIK Seged 29:22 (14:14), pa sa velikim samopouzdanjem očekuju gostovanje 1. aprila. Iako start susreta nije tako nagoveštavao, Zebre su ubedljivo porazile mađarskog vicešampiona....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.