LIGA ŠAMPIONA: Real pregazio Legiju, trijumf Dortmunda i Lestera (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Real pregazio Legiju, trijumf Dortmunda i Lestera (VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Legiju iz Varšave sa 5:1 u meču trećeg kola Lige šampiona, dok su pobede zabeležile još i ekipe Borusije, Porta, Lestera, Sevilje i Juventusa.
Real je očekivano ubedljivo savladao Legiju, a pitanje pobednika je bilo rešeno praktično posle 20 minuta, kada je tim iz Madrida poveo sa 2:0. Prvo je Bejl u 16. minutu doveo Real u vođstvo, a potom je Marselo duplirao prednost Madriđana uz pomoć Jodloveca. Ipak, u 22. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Miroslav Radović je smanjio na 2:1 iz penala koji je sam iznudio sjajnim driblingom u kaznenom prostoru, nakon kog je Danilo napravio faul. No, Madriđani su već u 37. minutu imali ponovo dva gola prednosti nakon lepe reakcije Asensija, a do kraja su se u strelce upisali i Vaskez i Morata.
(Youtube/GOLAZO HD)
Juventus je protiv Liona imao igrača manje više od pola sata, nakon što je Lemina u 54. minutu dobio drugi žuti karton, ali je došao do pobede nad Lionom golom Kvadrada u 76. minutu.
(Youtube/FutbolMafia: Your football channel)
Sevilja je savladala Dinamo u Zagrebu golom Nasrija, dok je Porto došao do pobede nad ekipom Briža posle jedanaesterca u poslednjim momentima meča.

Liga šampiona, rezultati
Borusija – Sporting 2:1 (2:0)
(Obamejang 9, Vajgl 43 – Bruno Cezar 67)
Briž – Porto 1:2 (1:1)
(Vosen 12 – Lajun 68, Andre Silva 90+2)
Real Madrid – Legija 5:1 (3:1)
(Bejl 16, Jodlovec 19, Asensio 37, Vaskez 68, Morata 83 – Radović 22 penal)
CSKA – Monako 1:1 (1:0)
(Traore 34 – Bernard Silva 87)
Lester – Monako 1:0 (1:0)
(Marez 40)
Dinamo – Sevilja 0:1 (0:1)
(Nasri 37)
Bajer Leverkuzen – Totenhem 0:0
Lion – Juventus 0:1 (0:0)
(Kvadrado 76)


The post LIGA ŠAMPIONA: Real pregazio Legiju, trijumf Dortmunda i Lestera (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real neumoljiv, Juve sa igračem manje, preokret Porta

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2016

"Petarda" Real Madrida, gol Miroslava Radovića na Santjago Bernabeuu, te trijumf Juventusa sa igračem manje, obilježili su treće kolo Lige šampiona u grupama E, F, G i H...U Grupi E Monako je u finišu meča izborio 1:1 na gostovanju kod CSKA, dok su Bajer i Totenhem odigrali bez golova u Leverkuzenu...U...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zidan očekuje više od Ronalda

Izvor: Beta, 19.Okt.2016, 10:43

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da očekuje više od fudbalera te ekipe Kristijana Ronalda, koji je promašio nekoliko dobrih prilika tokom utakmice protiv Legije iz Varšave u Ligi šampiona.Real je sinoć na svom terenu pobedio Legiju sa 5:1, u utakmici trećeg kola Grupe F u Ligi šampiona....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.