Kakav je majstor Mire Radović! Biciklica, pa lomljenje kičme beku Real Madrida (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav je majstor Mire Radović! Biciklica, pa lomljenje kičme beku Real Madrida (VIDEO)

Sjajan dribling srpskog internacionalca kojim je iznudio penal u Madridu

Majstor je Miroslav Radović! U to se večeras uverila i probirljiva publika na legendarnom „Santijago Bernabeu“ u Madridu gde je doskorašnji fudbaler Partizana demonstrirao vrhunsko fudbalsko znanje u dresu Legije iz Varšave.

Bez obzira što je Poljacima rival veliki Real, gosti igraju otvoreno, bez kompleksa, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << terenu blista iskusni Mire.

Fantastično je Radović izlomio kičmu Brazilcu Danilu u 21. minutu, a bek Reala nije imao drugog izbora nego da ga obori, pa je glavni sudija pokazao na belu tačku. Loptu je dohvatio upravo Radović koji je rutinski matirao Navasa i postao prvi Srbin ove sezone koji je postigao gol u grupnoj fazi Lige šampiona.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VIDEO: Radović dao gol "kralju"

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2016

Do pre manje od dva meseca, Miroslav Radović je igrao na terenima Srbije u dresu Partizana, a sada je doživeo da igra na čuvenom "Santijago Bernabeu" protiv Reala. I ne samo da igra nego i da zatrese mrežu "kraljevskog kluba"...Doduše, postigao je gol iz penala za Legiju na meču trećeg kola Lige...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.