Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2016, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real neumoljiv, Juve sa igračem manje, preokret Porta

"Petarda" Real Madrida, gol Miroslava Radovića na Santjago Bernabeuu, te trijumf Juventusa sa igračem manje, obilježili su treće kolo Lige šampiona u grupama E, F, G i H.

U Grupi E Monako je u finišu meča izborio 1:1 na gostovanju kod CSKA, dok su Bajer i Totenhem odigrali bez golova u Leverkuzenu.

U Grupi F Real je sa 5:1 deklasirao Legiju za koju je prvi gol poslije dvije decenije u Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << šampiona postigao Miroslav Radović, dok je Borusija Dortmund sa 2:1 savladala Sporting u Lisabonu.

U Grupi G Lester je minimalnim rezultatom savladao Kopenhagen i učvrstio se na prvom mjestu na tabeli, dok je Porto golom iz penala u nadoknadi vremena slavio u Brižu sa 2:1.

U Grupi H, Juventus je sa igračem manje savladao Olimpik 1:0 u Lionu, iako je domaćin imao penal pri 0:0 u prvom poluvremenu, dok je Sevilja istim rezultatom slavila protiv Dinama u Zagrebu.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.