Kladite se na... Golove na Etihadu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladite se na... Golove na Etihadu

Možda je Siti bliži trijumfu, ali tradicija nagoveštava da će se u derbiju 29. kola Premijer lige tresti mreže oba tima

Navijači Liverpula bili bi srećni kada bi njihovi ljubimci mogli da igraju samo s pretendentima za prvih šest-sedam pozicija, jer Crveni tada pružaju najbolje partije. No, uprkos tome i dvema vezanim prvenstvenim pobedama, što su momci Jirgena Klopa učinili po prvi put u 2017. ne usuđujemo se da tipujemo na njih pošto je Mančester Siti u mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << boljoj formi pred njihov derbi u okviru 29. kola Premijer lige (17.30).

Istina, ne računajući dvomeč osmine finala Lige šampiona s Monakom (slavili su na svom terenu, a izgubili u revanšu i ispali), Građani su imali lakše protivnike nego Liverpul. Od klubova iz gornje polovine tabele Premijer lige izabranici Pepa Gvardiole u ovoj godini sastali su se samo s Evertonom (izgubili 4:0), Totenhemom (2:2) i Stoukom (0:0). S druge strane, gosti su u istom periodu između ostalih igrali sa Mančester Junajtedom (1:1), Čelsijem (1:1), Totenhemom (2:0) i Arsenalom (3:1).

MOZZART kvote --->>> 2016: Mančester Siti - Liverpul 1 (2,05), X (3,50), 2 (3,60)

Njihov prethodni okršaj, odigran poslednjeg dana 2016. pripao je Liverpulu, koji ima i skoro duplo bolji međusobni bilans. Gvardiola neće moći da računa na već duže povređenog Ilkaja Gundogana, kao i na Gabrijela Žezusa, koji je mesec dana van terena. S druge strane, Roberto Firmino propustio je Liverpulov meč sa Barnlijem i njegov nastup je pod znakom pitanja, dok u ekipi sigurno neće biti Džordana Hendersona i Danijela Staridža.

Mnogo bolja forma domaćih nagoveštava keca, ali ukoliko zbog partija koje Liverpul pruža u mečevima sa najjačima sumnjate u Siti opredelite se za GG, jer poslednjih godina često dolazi na njihovim duelima.

POSLEDNJIH PET

MAN. SITI

Vest Hem (G)       4:0

Svonsi (D)  2:1

Bornmut (G)        2:0

Sanderlend (G)     2:0

Stouk (D)    0:0

LIVERPUL

Hal (G)       0:2

Totenhem (D)       2:0

Lester (G)   1:3

Arsenal (D) 3:1

Barnli (D)   2:1

MEĐUSOBNI SKOR

161    41      40      80      213:288

TRENUTNI PLASMAN

3. Man. Siti 27      17      5        5        53:29 56

4. Liverpul  28      16      7        5        60:35 55

PREDLOZZI ZA KLAĐENJE

TGG  GG    1,50

KI      1        2,05


* Kvote su podložne promenama

Piše: Vedrana Čačić Nikolić

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti i Liverpul igraju derbi Premijer lige, a da možda nisu ni svesni koliko je pobeda važna!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2017

''Goreće Ostrvo'' danas od 17.00 časova! Mančester Siti i Liverpul igraju jedan od najvažnijih mečeva ove sezone - direktna borba za Ligu šampiona!..Građani imaju bod više i nalaze se na trećemmestu, ali su poprilično uzdrmani posle ispadanja od Monaka u osmini finala najelitnijeg fudbalskog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.