Ibra na lečenju u Švedskoj, pauza mesec dana

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2014, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra na lečenju u Švedskoj, pauza mesec dana

Najbolji strelac Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović otputovao je u rodnu Švedsku, gde će nastaviti oporavak od povrede zadnje lože, otkrio je lider prvenstva Francuske i aktuelni državni prvak.
(FOTO: Dejli mejl)
Jedan od najboljih svetskih napadača povređen je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona prošle nedelje protiv Čelzija zbog čega je propustio revanš u utorak na „Stamford Bridžu“, gde je njegov klub eliminisan nakon poraza od 2:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Predsednik Pari Sen Žermena, Naser Al–Kelaifi, rekao je radiju „RMC“ da će Ibrahimović odsustvovati sa terena najmanje četiri nedelje, što znači da bi mogao da se pridruži ekipi najranije početkom maja.
Švedski reprezentativac, koji je ove sezone postigao za Parižane 40 golova u svim takmičenjima, propustiće i finale francuskog Liga kupa protiv Olimpika iz Liona 19. aprila.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ibra na lečenju u Švedskoj!

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2014

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović otputovao je u Švedsku gde će nastaviti lečenje povrede zadnje lože, saopštio je danas francuski klub.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.