IZ CRNO-BELIH U ŠAHTJOR: Otišao sa Brda posle godinu dana i emotivno se oprostio! Napašće LIGU ŠAMPIONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 20:05

IZ CRNO-BELIH U ŠAHTJOR: Otišao sa Brda posle godinu dana i emotivno se oprostio! Napašće LIGU ŠAMPIONA

"Momci, hvala na uspomenama..."

Nigerijski fudbaler Vinsent Eze je novi član beloruskog šampiona Šahtjora iz Soligorska. On je potpisao ugovor sa najboljim beloruskim timom, sa kojim će u narednoj sezoni napadati Ligu šampiona.

Eze je u Čukaričkom proveo godinu dana, došao je prošle zime, ekipi se tada priključio na pripremama na Kipru.

Tokom boravka u crno-belom dresu tima sa Banovog brda odigrao je ukupno 19 mečeva, a pet puta je bio strelac. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poslednji put na gostovanju Radniku za minimalni trijumf (1:0), prvi u istoriji belo-crnih u Surdulici. Od srpskih klubova je igrao i za Metalac i Vojvodinu.

Barselona ima lošu sezonu, ali večeras (21.00) ima priliku da već osvoji prvi trofej u sezoni – u finalu Superkupa igra s Bilbaom, koji je u polufinalu eliminisao Real. Kvota na keca je 1,65, dvojka je 5,50, a 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – Bilbao.

Eze se prilikom odlaska iz Čukaričkog emotivnom porukom oprostio od kluba i bivših saigrača:

- Momci, hvala na uspomenama i vremenu koje smo podelili. Bilo je lepo sarađivati sa vama. Želim svima uspeh u karijeri i privatnom životu. Želeo bih ujedno da iskažem veliko poštovanje trenerskom štabu i svim zaposlenima u klubu. Uz božju pomoć, Čukarički će ostvariti svoje ciljeve. Još jednom, hvala - rekao je Eze.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.