Favr još tri godine trener Menhengladbaha

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Mar.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Favr još tri godine trener Menhengladbaha

Trener Borusije iz Menhengladbaha Lusijen Favr produžio je ugovor sa matičnim klubom do 2017. godine.
(FOTO: AP)
U upravi kluba su izjavili da su veoma zadovoljni saradnjom sa Favrom, i da je on u protekle tri godine uradio izvanredan posao sa ekipom.
Čelnici ovog bundesligaša tvrde da su daleko od prekida saradnje, iako Menhengladbah u poslednjih devet kola nije zbeležio ni jednu pobedu.
Švajcarski strucnjak je po dolasku u klub uspeo da spasi Menhengladbah >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << od ispadanja, a u narednoj sezoni je čak uspeo da ih uvede u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Menhengladbah se trenutno nalazi na osmom mestu u Bundesligi, sa 36 bodova, što je osam manje u odnosu na četvrtoplasirani Šalke.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Favr trener Borusije iz Menhengladbaha i naredne tri godine

Izvor: Blic, 12.Mar.2014

Trener Borusije iz Menhengladbaha Švajcarac Lisijen Favr produžio je ugovor sa tim klubom do 2017. godine...Favr, koji je Borusiju preuzeo februara 2011. godine i spasio ga ispadanja u plej ofu, doveo je taj klub do senzacionalnog četvrtog mesta u nemačkom prvenstvu 2012. i učešća u evropskim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.