Drogba o prelasku u Juventus: Želim da igram u timu koji je konkurent u Ligi šampiona

Izvor: Blic, 24.Maj.2014, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba o prelasku u Juventus: Želim da igram u timu koji je konkurent u Ligi šampiona

Napadač Galatasaraja sada već sigurno napušta turski tim, ali još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru. Najviše se pominje Juventus, a sam fudbaler iz Obale Slonovače navodi da će pojačati klub koji je konkurentan u Ligi šampiona, što "stara dama" jeste.

"Želim da igram u konkurentnom timu u svom prvenstvu i da tim učestvuje u Ligi šampiona, to bih voleo. Galatasaraj će mi uvek ostati u srcu i ponosan sam što sam nosio dres tog turskog velikana", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Drogba.

Za sada, najbliži njegovim uslugama je upravo Juventus, ali se u nekoliko navrata pominjao i Čelsi koji je spreman da ga vrati u svoje redove kako bi ponovo krenuo putovima ka trofeju u najelitnijem evropskom takmičenju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.