Čelsijev dželat priznao da je pomogao Barseloni!

Izvor: Kurir, 06.Apr.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsijev dželat priznao da je pomogao Barseloni!

Norveški sudija Tom Hening Ovrebo još dobija pretnje zbog utakmice polifinala Lige šampiona izmešu Čelsija i Barselone 2009

Posle četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Milana ponovo se podigla medijska prašina da sudije pomažu katalonskom timu.

Jedan od najboljih primera jeste i norveški sudija Tom Hening Ovrebo koji je 2009. sudio meč lige šampiona između Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Barselone.

Tada je Norvežanin "zaboravio" da dosudi bar dva jedanaesterca pa su Katalonci otišli u završnicu i još uvek dobija pretnje od navijača.

U prvoj utakmici u Španiji igrali su bez golova, a na Stamford brižu bilo je 1:1, ali je glavna figura   koja je pomogla Kataloncima da izbore finale bio upravo sudija.

Sve vreme je Čelsi bio bolji, Inijesta je tek u nadoknadi vremena izjednačio, a Norvežanin je propustio da dosudi najmanje dva čista jedanaesterca za domaćine, zbog kojih mu još uvek prete smrću.

"Nije prijatno čitati takve sadržaje. Neugodno mi je najviše zbog porodice".

Norvežanin je danas svestan grešaka koje je napravio na tom susretu.

"Danas bih postupio drugačije. Dosta sam naučio iz tog iskustva. Svaki sudija će vam reći da ima dobre i loše trenutke, ponekad posao reše perfektno, ponekad očajno. I to je deo igre. Ne mogu prihvatiti osude zbog jednog susreta", zaključio je "dželat Čelsija".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.