Španci tvrde, Kepa završio svoje - Čelsi dovodi još boljeg golmana?

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci tvrde, Kepa završio svoje - Čelsi dovodi još boljeg golmana?

Skupo plaćeni golman potpuno u drugom planu.

Večeras "plavci" započinju svoj put u eliminacionoj fazi Lige šampiona.

Na "Stamford Bridž" dolazi minhenski Bajern, ono što je izazvalo dosta komentara jeste 'tvrdoglavost' Lamparda da Kepi ni na ovoj utakmici ne dobije priliku, Kabaljero će pokušati da zaustavi nemačku mašineriju.

Deluje da je bivši igrač Atlet Bilbaa završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoje, juče je bila i godišnjica njegovog neprihvatanja izmene u finalu Karabao kupa protiv Mančester Sitija. Danas se već piše da je njegov ostanak u Engleskoj završen.

Španski mediji pišu da je plan da se Kepa ponudi Atletiko Madridu za Jana Oblaka i plus 25 miliona evra za dolazak fenomenalnog Slovenca. Videćemo kako to zvuči "jorgandžijama", možda je i sam Kepa rano napustio Španiju te bi mu prijao povratak.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.