Spektakl u Napulju, Bajern protiv Čelsija u Londonu

Izvor: RTS, 25.Feb.2020, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Napulju, Bajern protiv Čelsija u Londonu

Nastavlja se takmičenje u najjačem evropskom takmičenju. U mečevima osmine finala Lige šampiona na stadion "San Paolo" u Napulju dolaze Mesi i Barselona. U Londonu Čelsi dočekuje nemačkog giganta Bajern. Tok mečeva i kretanje rezultata, koji su na programu od 21 čas, možete pratiti na našem portalu.
U Napulju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se igra verovatno utakmica godine za domaćina - Napoli nakon svih razočaranja u prvenstvu želi da se dokaže protiv Barselone.

Leo Mesi stiže u grad u kojem je legenda nad legendama njegov zemljak - Dijego Maradona, a domaćin želi da mu stvori pakao.
Duel u Napulju biće i debi za trenere na obe strane - Đenara Gatuza i Kikea Setijena.
"Želimo da pariramo Barseloni. Nadam se da će moj tim odigrati bez straha", rekao je Gatuzo.
Dve iste filozofije, generalno i slična situacija u kojoj se nalaze, samo na različitim nivoima - Napoli i Barselona su u padu, samo što individualni kvalitet katalonskog giganta ne dozvoljava situaciju u kojoj se nalazi Italijani.
Napoli je nakon nekoliko sezona u vrhu doživeo velike promene, Karla Ančelotija je zamenio Đenaro Gatuzo, ali tim tavori na sredini tabele Serije A.
S druge strane, Katalonci se bore sa svojim problemima koji su rezultat višegodišnje loše politike kluba, posebno kada su transferi u pitanju.
U drugom današnjem duelu osmine finala Bajern gostuje u Londonu ekipi Čelsija. Duel koji će možda ostati pomalo ispod radara, ipak susret dva velikana bez dileme donosi nam neizvesnost i fantastičan fudbal.
Bajern je postao prvi učesnik u ovakvom formatu koji je grupu završio sa svih šest pobeda, među kojima su i dve nad Crvenom zvezdom.
Svi će pamtiti onu od 7:2 nad Totenhemom, ali se među Bavarcima više vrednuje situacija za koju je zaslužan trener Hansi Flik.
Nekadašnji fudbaler Bajerna na klupi je nasledio Nika Kovača u veoma delikatnom trenutku, činilo se da će biti samo prelazno rešenje, što je on preokrenuo u svoju korist. Stvorio je još jednom moćnu mašinu, vratio Bajern na čelo Bundeslige i sada klub iz Minhena može da se posveti Evropi.
Trener Čelsija Frenk Lampard svestan je da njegov tim nije favorit u ovom dvomeču.
Plavci dočekuju nemačkog giganta posle pobede nad Totenhemom u domaćem prvenstvu.
Utakmice na "San Paolu" i "Stamford Bridžu" igraju se u standardnom terminu od 21 čas.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MERIDIANBET LIGA ŠAMPIONA: Lampard voli Bajern, Levandovski još više!

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Feb.2020

U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, prvi put posle UEFA Superkupa 2013, u zvaničnoj utakmici sastaju se Čelsi i Bajern, od 21.00 u Londonu. Prema formi, a bogami i snazi tima, Bavarci su favoriti. To kažu i Meridianbet kvote, pa se tako pobeda nemačkog predstavnika plaća 1.90, a engleskog...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.