Snimljena serija „Konstantinovo raskršće“

Izvor: NisCafe.com, 08.Maj.2024, 10:01

Snimljena serija „Konstantinovo raskršće“

Nedavno je završena prva sezona serije „Konstantinovo raskršće“, adaptacija istoimenog bestselera Dejana Stojiljkovića, jednog od najcenjenijih pisaca iz Niša. Prema rečima samog autora, serija se trenutno nalazi u postprodukciji, a očekuje se da će publika imati priliku da je gleda tokom jeseni.
Telekom Srbija nedavno je prodao prava na distribuciju ovog očekivanog projekta najvećem francuskom distributeru, otvarajući tako vrata ovom ostvarenju za međunarodnu scenu. Iako detalji o glumačkoj postavi nisu zvanično potvrđeni, šuška se da će glavnu ulogu tumačiti Milan Marić, dok Stojiljković najavljuje da će serija biti „velika međunarodna promocija Niša, bez ikakvih troškova za grad“....
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.