Železničar protiv Radničkog traži drugu pobedu u plej-ofu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2021, 18:30

Železničar protiv Radničkog traži drugu pobedu u plej-ofu

Nakon plasmana u na završni turnir Kupa, rukometaši Železničara nastavljaju borbu u Arkus ligi gde će u 3. kolu plej-ofa gostovati ekipi Radničkog iz Kragujevca. Utakmica se igra u subotu, 6. marta od 19:30.

U prva dva kola plej-ofa izabranici Đorđa Teodorovića zabeležili su polovičan uspeh, pošto su hali "Čair" prvo savladali Dubočicu, a onda su poraženi od Vojvodine. Na narednom susretu ekipa iz Niša je favorit, mada su već jednom ove >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sezone poraženi u Kragujevcu, te će sada imati šansu da se revanširaju Radničkom.

Kragujevčani su u doigravanje ušli sa 4. pozicije iz grupe B, i za sada su bez bodova, pošto su od njih bili bolji i Metaloplastika i pančevački Dinamo. Međutim, uz izuzetno mladu ekipu Radničkog i da su tek u ovoj sezoni vratili u društvo najbolji, za ovaj tim veliki uspeh predstavlja i sam ulazak među 8 najboljih klubova u zemlji.

Radnički po zvaničnoj statistici predvodi listu fer-plej timova, pošto su na dva meča zaradili samo dva isključenja, dok je Železničar po tom parametru na 5. mestu sa 11 dobijenih isklučenja.

Utakmica u hali "Jezero" na programu je u subotu 6. marta u 19:30 sati, a ljubitelji rukometa će ovaj meč moći da prate direktno na Jutjub kanalu Arkus lige.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.