VIDEO: Svi možete da učestvujete u snimanju filma Skok

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Svi možete da učestvujete u snimanju filma "Skok"

Dugomentražni dokumentarni film "Skok" je priča o zadivljujućem životnom povratku košarkašice Nataše Kovačević, ali i njenoj misiji da kod drugih ljudi, sličnih sudbina, probudi borbeni duh i motivaciju da se prebrode naizgled nepremostive prepreke.

Ovaj film je i omaž svima onima koji su joj pomogli da u 19. godini ostane uspravna posle gubitka noge u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj, 7. septembra 2013, ali i da napravi podvig kakav nije zabeležen u istoriji sporta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Njen povratak na košarkaški teren bio je više od svih velikih sportskih "comebackova" koji su ušli u anale i postali inspiracija ljudima širom planete.

Snimanje filma podržala je Fondacija Ana i Vlade Divac, ali da bi se film završio potrebno je da svi ljudi dobre volje podrže ovaj projekat.

Ovaj projekat možete i vi podržati preko indiegogo platforme:

https://www.indiegogo.com/projects/skok-the-leap-documentary-about-natasa-kovacevic-film-basketball#/

"Vesti" su nedavno objavile priču o jednoj od najtalentovanijih košarkašica Evrope, Nataši Kovačević, a evo kako izgleda i oficijelni trejler filma:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.