Strahinja Blažić: Tražiću od kolege Bikovića savet kako da podnesem slavu!

Izvor: Svet, 08.Jan.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahinja Blažić: Tražiću od kolege Bikovića savet kako da podnesem slavu!

Student glume Strahinja Blažić u novom filmu „Bićemo prvaci sveta“, koji kao reditelj potpisuje Darko Bajić, tumači lik Nebojše Popovića, jednog od osnivača jugoslovenske košarke.
Osećam veliku privilegiju i odgovornost što tumačim lik oca jugoslovenske košarke i velikog vizionara Nebojše Popovića. Kao klinac sam trenirao košarku, ali sada je igram rekreativno. Gajim veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ljubav prema njoj i na neki način je bila važna u periodu mog odrastanja. Mnogo sreće su nam priuštili naši košarkaši na Svetskom prvenstvu u Španiji i drago mi je što se vraća duh nacije i reprezentacije“, kaže Strahinja za Kurir i dodaje da je na snimanju najviše naučio od kolega Ace Radojčića, Miloša Bikovića i Marka Janketića.
Nadaš li se da ćeš doživeti popularnost poput Bikovića?
Nadam se da smo napravili dobar film, a o drugim stvarima trenutno ne razmišljam. Još mi je sve to daleko. Miloš je veliki profesionalac, koji zna da se nosi sa velikom popularnošću koju je zaslužio svojim radom. Ako mi se bude nešto slično desilo kao njemu, on je tu da me posavetuje na pravi način.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.