Za godinu dana više od 40.000 putnika na letovima između Beograda i Čikaga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 11:32

Za godinu dana više od 40.000 putnika na letovima između Beograda i Čikaga

 Za godinu dana koliko je prošlo od uspostavljanja direktne avio-linije između Beograda i Čikaga, Er Srbija je na ovoj liniji prevezla više od 40.000 putnika i skoro 750 tona robe, saopštila je danas Er Srbija i navela da će tokom aktuelne letnje sezone, letovi na ovoj ruti biti obavljani tri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom i subotom.
Regionalni direktor za Severnu i Južnu Ameriku Džordž Petković je povodom prve godišnjice ocenio da je uspostavljanje direktne avio-linije između Beograda i Čikaga predstavljalo veoma važan korak u razvoju i unapređenju usluga Er Srbije.
"Nakon pauze duge više od tri decenije, bili smo u prilici da obradujemo putnike i omogućimo im da lakše stignu do svojih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.