Novi servisi Privredne komore Srbije, zasnovani na veštačkoj inteligenciji (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 11:24

Novi servisi Privredne komore Srbije, zasnovani na veštačkoj inteligenciji (AUDIO)

Privredna komora Srbije uvodi nove servise za privredu zasnovane na veštačkoj inteligenciji. Kako je najavljeno iz te organizacije, njen Centar za digitalnu transformaciju u saradnji sa strateškim partnerom Majkrosoftom radi na uvođenju digitalnog agenta za pripremu sastanaka i digitalnog asistenta zaduženog za analizu svih ključnih elemenata u poslovanju.
Novi digitalni servisi napravljeni su da kompanijama olakšaju svakodnevno poslovanje i učine ih produktivnijim i efikasnijim, objašnjava predsednik Privredne komore Marko Čadež.
Čadež je prethodnih dana sa predstavnicima Majkrosofta učestvovao na Adrija samitu u Savudriji na panelu o mogućnostima upotrebe veštačke inteligencije u biznisu....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.