Glumac Strahinja Blažić: Tražiću od Bikovića savet kako da podnesem slavu!

Izvor: Kurir, 08.Jan.2015, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac Strahinja Blažić: Tražiću od Bikovića savet kako da podnesem slavu!

Miloš je veliki profesionalac, zna da se nosi sa popularnošću, koju je zaslužio radom. Nadam se da imamo dobar film, a o drugim stvarima ne razmišljam

Student glume Strahinja Blažić u novom filmu „Bićemo prvaci sveta“, producentske kuće „Intermedija netvork“, koji kao reditelj potpisuje Darko Bajić, tumači lik Nebojše Popovića, jednog od osnivača jugoslovenske košarke.

Mladi umetnik govori za Kurir ko mu je od kolega najviše pomogao tokom snimanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i kako bi voleo da izgleda razvoj njegove karijere.

- Osećam veliku privilegiju i odgovornost što tumačim lik oca jugoslovenske košarke i velikog vizionara Nebojše Popovića. Raduje me činjenica što se u poslednje vreme pruža šansa mladim glumcima da se etabliraju na pravi način i izgrade sebi put za dalji rad.

Igraš li privatno košarku ili si morao da je savladaš zbog filma?

- Kao klinac sam trenirao košarku, ali sada je igram rekreativno. Gajim veliku ljubav prema njoj i na neki način je bila važna u periodu mog odrastanja. Mnogo sreće su nam priuštili naši košarkaši na Svetskom prvenstvu u Španiji i drago mi je što se vraća duh nacije i reprezentacije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Strahinja Blažić: Tražiću od kolege Bikovića savet kako da podnesem slavu!

Izvor: Svet, 08.Jan.2015

Student glume Strahinja Blažić u novom filmu „Bićemo prvaci sveta“, koji kao reditelj potpisuje Darko Bajić, tumači lik Nebojše Popovića, jednog od osnivača jugoslovenske košarke.. “Osećam veliku privilegiju i odgovornost što tumačim lik oca jugoslovenske košarke i velikog vizionara...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.