Pelegrini o Ficu: Lekari ne planiraju nove operacije, konzilijum u ponedeljak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 11:32

Pelegrini o Ficu: Lekari ne planiraju nove operacije, konzilijum u ponedeljak

Lekarski konzilijum u bolnici u slovačkom gradu Banska Bistrica sastaće se verovatno u ponedeljak kad bi trebalo da odluči o daljem postupanju i lečenju premijera Roberta Fica nad kojim je u sredu izvršen atentat, izjavio je novoizabrani predsednik Peter Pelegrini.
On je posetio Fica u četvrtak nakon čega je rekao da lekari koji brinu o njemu ne planiraju nove operacije, prenosi slovački portal Pravda.
Pelegrini je kazao da su pred premijerom kritični sati i dani i da će ga, ako dozvole lekari, posetiti ponovo.
"Naravno, nakon što mu bude bolje, koliko ga poznajem, počeće pomno da prati sva dešavanja. Pred nama je mnogo važnih koraka", napomenuo je Pelegrini.
Fico je zadobio teške...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Premijer Slovačke i dalje stabilno i u teškom stanju, lekari većaju da li da ga prebace u Bratislavu

Izvor: VOA, 17.Maj.2024

BRATISLAVA — Slovački lekari sastaće se u ponedeljak kako bi procenili zdravstveno stanje premijera Roberta Fica i razgovarali o mogućnosti njegovog transporta iz Banske Bistrice u glavni grad Bratislavu, izvestili su u petak lokalni mediji. Fico je i dalje u teškom, ali stabilnom stanju i...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.