RENOVIRANJE DRIM TIMA Ameri na Munobasket pozvali centra koji je umeo da NAMUČI NIKOLU JOKIĆA /VIDEO/

Izvor: 011vodič.com, 27.Jul.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RENOVIRANJE DRIM TIMA Ameri na Munobasket pozvali centra koji je umeo da NAMUČI NIKOLU JOKIĆA /VIDEO/

Foto: Tanjug/AP Brojni otkazi koji su zadesili novog selektora košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Grega Popoviča, naterali su slavnog stratega da na pripreme za ovogodišnje Svetsko prvenstvo pozove i neke igrače na koje isprva nije računao. Foto: Larry W. Smith / EPA; Greg Popovič Nakon što su od Mundobasketa koji počinje u Kini >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 31. avgusta odustali Demijan Lilard, Si-Džej Mekolum, Džejms Harden, Erik Grodon, Bredli Bil, Entoni Dejvis, Tobajas Heris, Jokićev saigrač iz Denvera Pol Milsap, te Kevin Lav, a prethodno se od šampionata planete “oprostila” i plejada NBA asova poput Lebrona Džejmsa, Pola Džordža, Rasela Vestbruka, Stefa Karija i Džimija Batlera, Popovič je počeo da popunjava redove “tima snova” koji to više definitivno nije. “UVEK JE DOBRO SKRENUTI PAŽNJU SA NEKE DRUGE STVARI NA KALINU IZDAJNIKA” Kalinić otvoreno o precrtvanju sa spiska, šta zamera Saletu, o Kosovu, Novaku i svemu drugom GASOL JE MOLIO DA SE POMIRE, A ONA SE UDALA ZA FOLK PEVAČA Ovo je SRPKINJA koja je zaludela španskog superstara DOĐITE U ARENU I OBUCITE SE U PLAVO Košarkaši vas zovu na spektakl I, nakon što su naknadne pozive dobili Džejlen Braun i Markus Smart iz Boston Seltiksa, snažni centar Klipersa Montrezl Herel, Džulijus Rendl iz Njujor Niksa, te Tadeus Jang iz Čikaga, pozvan je i Jokićev klupski kolega Mejson Plamli, a kao poslednja “dopuna” i centar Majamija Bam Adebajo. Foto: Tanjug/AP Bam Adebajo Jokić, kao najveća uzdanica “orlova”, igrao je dvaput protiv Adebajoa u minuloj sezoni. Iako daleko bolji u generalnom utisku koji je ostavio u šampionatu za nama (Jokićevi proseci bili su 20,1 poen, 10,8 skokova i 7,3 asistencija po meču, a pomenutog centra Majamija 7,3 – 8,9 – 2,2), u direktnim duelima Bam Adebajo sa sasvim dobro držao. Primera radi, dok je Jokić igrao protiv Majamija a Adebajo bio na klupi, naš centar je […] More
The post RENOVIRANJE DRIM TIMA Ameri na Munobasket pozvali centra koji je umeo da NAMUČI NIKOLU JOKIĆA /VIDEO/ appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.