Italijani su nezgodni, misliš da si ih odbranio, a oni ti daju koš VIDEO

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Italijani su nezgodni, misliš da si ih odbranio, a oni ti daju koš" VIDEO

Košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Milutinov rekao je da on i njegovi saigrači razmišljaju jedino o narednom protivniku, reprezentaciji Italije.

"Ovo je najvažnija i najzahtevnija utakmica do sada, Italijani imaju veliki broj igrača koji uvek mogu da daju koš i mi moramo da uđemo u meč agresivno i da odbranom odgovorimo na to kako bismo ih pobedili", rekao je Milutinov.

Italija je jaka na pozicijama beka, dok je Srbija najjača kada se radi o centarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << liniji.



"Mi smo vrlo jaki na svim pozicijama imamo dosta prednosti, a njima su glavni igrači bekovi i najbitnije je zaustaviti njih kako bismo dobili taj meč"


Srbija je u pripremnim mečevima igrala dva puta sa Italijom i oba puta slavila...

"Mislim da će sada biti potpuno drugačije, njima su falili neki igrači, a sada su se skupili i sigurno će biti dosta teže"

Koliko se dobro poznaju Srbija i Italija?

"Igrali smo dva puta s njima, a gledaćemo i njihov skauting pošto to još nismo gledali tako da bićemo spremni za tu utakmicu. Mislim da smo pokazali na svim prijateljskim utakmicama da se nismo opuštali i uvek bili maksimalno agresivni i uvek davali sve od sebe. Neugodni su ti njihovi igrači, kad misliš da si ih odbranio oni daju koš i moramo odbranu da podignemo na viši nivo. Prvo da odigramo ovo sa Italijom, ne razmišljamo ni o čemu drugom pošto iz ove grupe prenosimo bodove to nam je sada najvažnija utakmica", završio je Nikola Milutinov.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.