Gotovo - Hrvat u Atletiko Madridu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Hrvat u Atletiko Madridu! (foto)

Saga je konačno završena, srpski košarkaški reprezentativac Nikola Kalinić sada može da odahne.

Nakon potvrde koja je tokom dana stigla iz Madrida olakšanje će osetiti i srpski košarkaški reprezentativac Nikola Kalinić.

Atletiko Madrid angažovao je u četvrtak hrvatskog napadača Nikolu Kalinića (30) koji je sa "Jorgandžijama" parafirao ugovor na tri godine. Zapadni mediji javljaju da je Kalinić plaćen oko 15 miliona evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Kako hrvatski fudbaler nosi isto ime i prezime kao i naš košarkaški reprezentativac, prethodnih dana je naš Kalina bio na udaru navijača Milana.

Pošto je dugo najavljivani transfer danas konačno realizovan, nadamo se da će i Kalina moći mirno da spava i da na društvenim mrežama više neće morati da objašnjava da se ne bavi fudbalom.

Atletiko Madrid je angažovanjem Nikole Kalinića pojačao napadačku liniju, a on će biti još jedan u nizu Hrvata koji su obukli dres osvajača Lige Evrope.

Podsećamo, za Atletiko su u prethodnim sezonama nastupali Mario Mandžukić (Juventus) i Šime Vrsaljko (Inter).

Acuerdo con el @acmilan para el traspaso de Kalinic. ¡Bienvenido Niko! 🔴⚪🔴

➡  https://t.co/e6Z82fMf6B #AúpaAtleti #BienvenidoKalinic pic.twitter.com/zhHmPkKHOy

— Atlético de Madrid (@Atleti) 09. август 2018.

I am not a football player.

— Nikola Kalinic (@nikola_kalina) 08. август 2018.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalinić novo pojačanje Atletika

Izvor: RTS, 09.Avg.2018

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić iz redova Milana prešao je u madridski Atletiko za sumu od 15 miliona evra. . Kalinić je u Milanu proveo samo godinu dana, odigravši 31 meč i postigavši šest golova...Kalinić se nije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.