Đorđević: Treba da smirimo glavu i vratimo energiju koju smo izgubili

Izvor: Blic, 13.Sep.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Treba da smirimo glavu i vratimo energiju koju smo izgubili

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je posle pobede nad Finskom od 94:81 u osmini finala Evropskog prvenstva istakao da je dobro što su "orlovi" našli način da odgovore na brzu igru rivala, ali i da će morati da "smire glavu" za predstojeća iskušenja u Lilu.

"Uspeli smo da odreagujemo iako Finci igraju brzu košarku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Imali smo solidnu odbranu, ali ne najbolju do sad. Oni su vrlo nezgodna ekipa" rekao je na početku svoje analize Đorđević.

"Orlovi" zaista nisu najbolje startovali ali su povratili snagu u drugom poluvremenu.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đorđević: Moramo da smirimo glave; Detman: Srbija daleko ispred nas

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2015

OD IZVEŠTAČA IZ LILAMIRNOĆA sa kojom su “orlovi” nadleteli Berlin iščezla je u prvoj utakmici u Lilu. To je glavni utisak selektora Srbije Aleksandra Đorđevića posle trijumfa nad Finskom u osmini finala Evropskog prvenstva. - Ove utakmice su pune nervoze i nestrpljenja, ušli smo u tu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.