Deleon ne prašta - Oštre kazne za Megu i Milojevića, ni Vrabac mu nije promakao

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deleon ne prašta - Oštre kazne za Megu i Milojevića, ni Vrabac mu nije promakao

Zvezda i Dinamik su ovoga puta dobro prošli, samo sa opomenama, ali ako ne ispoštuju ove zahteve...

Predsednik Košarkaške lige Srbije (KLS) Leon Deleon kaznio je danas Mega Leks sa 120.000 dinara jer je jedan od gledalaca posle utakmice sa Partizanom u tunelu i ispred sudijske svlačionice vređao i pretio arbitrima.

Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u sedmom kolu Super lige Srbije u Sremskoj Mitrovici posle preokreta pobedio Mega Leks sa 84:79, a posle utakmice jedan navijač Mege je pretio sudijama u prostoru u kom nije smeo da bude.

KLS je takođe kaznio trenera Mege Dejana Milojevića sa 80.000 dinara zbog nesportskog ponašnja prema službenim licima i sa 24.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške.

Izrečene su i kazne od po 12.000 dinara za košarkaša Partizana Adina Vrabca, kao i Spartak iz Subotice zbog dosuđenih tehničkih grešaka.

KLS je opomenuo Crvenu zvezdu i Dinamik da kapiteni ekipa moraju da imaju vidne oznake, a crveno-beli su opomenuti i da iza klupe gostujućih ekipa postave zaštitnu ogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.