Bućan: Bili smo neprepoznatljivi protiv Turske, to nas je koštalo polufinala

Izvor: Blic, 26.Jul.2013, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bućan: Bili smo neprepoznatljivi protiv Turske, to nas je koštalo polufinala

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije do 18 godina Aleksandar Bućan rekao je posle poraza od Turske sa 71:67 u četvrtfinalu Evropskog prvenstva da su promašena slobodna bacanja skupo koštala "orliće".

"Propustili smo veliku priliku, iako smo igrali protiv izuzetne selekcije Turske koja je u ovom trenutku iskusnija i uigranija od našeg tima. Imali smo izuzetno loše procente šuta iz igre, a pogotovo sa linije slobodnih bacanja, odakle smo čak 13 puta bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neprecizni. Sami smo sebe limitirali na 67 postignutih poena, što nije bio naš manir na ovom šampionatu", rekao je selektor za sajt Saveza posle meča.

Pored slobodnih bacanja, Turska je napravila drastičnu razliku u poenima postignutih iz kontri.

"Takođe, bili smo neprepoznatljivi što se tiče stila i rezona u igri, kako u napadu, tako i u odbrani. Verujem da nećemo klonuti duhom posle ovog poraza. Nadam se da ćemo smoći snage da ostvarimo dve pobede do kraja šampionata i na kraju osvojimo peto mesto", zaključio je Bućan.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bućan: Bili smo neprepoznatljivi protiv Turske, to nas je koštalo polufinala

Izvor: Dzungla.org, 26.Jul.2013

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije do 18 godina Aleksandar Bućan rekao je posle poraza od Turske sa 71:67 u četvrtfinalu Evropskog prvenstva da su promašena slobodna bacanja skupo koštala „orliće“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.