Đentile u Virtusu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2019, 03:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đentile u Virtusu?

Košarkaški klub Virtus u pregovorima je sa reprezentativcem Italije Alesandrom Đentileom, koji bi mogao ponovo da zaigra u Bolonji.

Kako prenose italijanski mediji, ekipu koju vodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević, krilni košarkaš mogao bi da pojača posle Svetskog prvenstva u Kini.

Đentile je u Bolonji igrao u sezoni 2017/18, kada je prosečno beležio 16,8 poena na 24 odigrana meč u italijanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvenstvu.

Prošle sezone, 26-godišnji košarkaš nastupao je za španski Estudijantes, gde je imao prosek od 14 poena i pet skokova po utakmici.

U karijeri nosio je još dres Treviza, Olimpije iz Milana, Panatinaikosa i Hapoela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.