Zbog čega je Dijana Janković tužila JK?

Izvor: Poznati.info, 31.Jan.2015, 03:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega je Dijana Janković tužila JK?

Dijana Janković rešila je da podnese tužbu protiv Jelene Karleuše zbog njenih nedavnih prozivki na popularnom Twiteru.

“Ova ovde žena već godinu dana pokušava da ukalja ugled mene i moje porodice nazivajući me najgorim imenima i pripisujući mi nebuloze i nešto što ne dolikuje majci dvoje dece da uopšte izgovori! Ova ovde osoba mene smatra konkurencijom što ona za mene nije već sam daleko iznad >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nje! U životu ne bih poželela ništa njeno“

“Jedini način sprečiti je da me i dalje progoni i narušava moj ugled jeste zabraniti joj javno pojavljivanje, na sudu! Kao neko ko potiče iz ugledne i dobrostojeće porodice od dana svog rodjenja i kao prva umetnica iz Srbije koja je potpisala ugovor za stranu produkcijsku kuću verujem da je novčana kazna nesto sto će je zaustaviti! Moj tim advokata tuziće je kako iz Srbije tako i iz inostranstva! Ne treba dozvoliti ovakvo nasilje i nepravdu bez obzira o kome je reč“ – sročila je Dijana.

Autor:Goran, Foto:Facebook
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.